Beroende och sjukdomar

Frustrerad

2016-07-20 18:17 #0 av: Shinken

Hej!

Jag blir så himla trött, vilket visserligen är ett av mina symptom.

  • Trötthet som inte går att sova bort.
  • Matt i kroppen.
  • Kalla händer och fötter, ibland väldigt varm.
  • Värk i kroppen till följd av orkeslösheten.
  • Darrhänt

M.m.

Men så fort man går ut och ska kolla sig omkring på nätet så kommer det bara upp om hypo/hyperteroes. Jag har tagit prov där de kollade TSH och T4  samt järn och infektion men allt såg ju helt fantastiskt bra ut. Men problemet kvarstår. Jag har inte alltid värk i kroppen utan den kommer när jag blir extra utmattad. Försöker jag att gå och hålla igång som jag gjorde innan tröttheten, så får jag ångeststegring.

Anmäl
2016-08-08 23:59 #1 av: Anonym

Tänk detta känner jag igen mig i! Jag tror ändå det är sköldskörteln som krånglar, det är bara det att blodprovet ej visar något, det finns där men kan ligga på cellnivå😉😴, då visar blodprovet normalt! Jag har fått en hel del konstiga symtom och det känns att det är någonting som är fel! Det är frustrerande för det verkar vara många läkare som inte känner till det, en vän fick struma och blev inte tagen på allvar, sedan frågasätte läkarvetenskapen hur hon kunnat stå på benen!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.