Om sajten och IFokus

Viktigt att folk får reda på, ang trötthet

2012-06-06 22:39 #0 av: Smålänning

Som det har skrivits på klotterplanket, att denna sida är lite trött ibland (att det inte är så mkt aktivitet), men att det är SÅ viktigt att sidan finns där för alla som har trötthetsproblem.

Det är oxå viktigt att de som dömer oss trötta som lata slöa människor får en rätt , vetenskaplig fakta om vad trötthet kan bero på. Att vara trött inte bara är att "vara trött" utan att en hel del sjukdomar, boksäver, trauman, pskykisk ohälsa mm mm kan ligga bakom.

Här på sidan finns det berättelser ifrån medlemmar som har dess problem som man kan ta del av och försöka förstå vilket helvete det kan vara för oss som "bara är lite trötta"..(ironi)

Finns många trådar att söka i!

Denna sida ÄR viktig och behövs.

Tycker ni att sidan behövs?? Skriv någon tråd om nåt, sprid sidan till de som ni tror kan få hjälp av den. Denna sida kan bli som en extra familjemedlem.. man delar saker och får tillbaka saker som styrka, tröst, mm.. Kanske lite tokig jämförelse:S?

 

Nu blev det lite blandat här men men.... sån är Jag hehe

"Allt har sin tid"

Sajtvärd på Trötthet i Fokus

www.trotthet.ifokus.se

Anmäl
2012-06-08 00:06 #1 av: dragonstar

Härligt! Kan medela att ävne andra personer får skriva här inne, det är lika mycker för dom anhöriga eller dom som kanse alldrig är trötta, dom som har mardrömmar eller på annat sätt något som ka nsnudda vid de som sidan handlar om.

Välkommna =)

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-06-09 10:45 #2 av: Smålänning

Precis! Det behöver inte alltid handla om trötthet heller.. utan om du har problem med något, söker råd och tips. Om du vill dela något positivt som har hänt mm mm:)

Men trötthet är ju själva temat på sidan.

Kramar!

"Allt har sin tid"

Sajtvärd på Trötthet i Fokus

www.trotthet.ifokus.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.