Om sajten och IFokus

Trötthet ifokus en trött sajt?

2012-05-10 12:16 #0 av: dragonstar

Jag märker av att aktiviteten sjukner kraftigt här inne.

Känner du dig nöjt med denna sajt? Eller behöver det någon förändring?

 

 

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-05-10 12:27 #1 av: Farwuq

Den är mer aktiv än många andra.

Glad

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl
2012-05-10 12:28 #2 av: dragonstar

#1 det är ju skönt i allafall. =)

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-05-11 10:45 #3 av: Monsva

Beror kan ske på att vi är så trötta...:)

Anmäl
2012-05-11 10:54 #4 av: dragonstar

Jo det är sant =) De som skriver här inne värkar var mest vi som har stora problem och inte så många som skriver angående anhöriga eller andat. =)

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-05-13 17:53 #5 av: Smålänning

Jag får dåligt samvete nästan att jag inte varit här inne på senaste. Men praktiskerar nu, går upp halv sex hemma halv fem om jag inte behöver handla.. Sen är min fru höggravid och har foglossning och kan inte göra mkt. Så när jag kommer hem väntar hushållsarbete mm mm... Så trött är man... tur tt jag har tbletter så jag klarar av allt.. Hoppas SÅ på att få rätt hjälp.,

 

Men man får vara trött här hehe.... Men man kan skriva av sig här på sidan, särkilt på "klotterplanket" där tycker jag fler kan skriva av sig. Om bara ett ord eller en mening... Skönt ibland att avregarea sig;)

"Allt har sin tid"

Sajtvärd på Trötthet i Fokus

www.trotthet.ifokus.se

Anmäl
2012-05-14 11:13 #6 av: Lööv

Hej alla jag vet att ni kämpar på med det ni har omkring er. Jag försöker göra saker jag mår bra av. Tyvärr blir hushållsarbetet lite lidande av det. Men just nu söker jag en vacker hane till Blossa för jag önskar mig en kull valpar. Jag skulle behöva den sociala biten samt de kr det ger.

Min man har för all del fått ett annat jobb vid 60 års ålder där han slipper springa som en ung pojk och slipper alla helger. Han har varit borta 6 dagar i veckan och jag har haft allt dem djuren. Två golden två katter två marsvin och 4 hamstrar.

Men nu ska det bli lediga helger samt 2500 kr mer i månadslön.

Jag uppskattar att vara med han och bara slappa ta en fika korg åka ut i skogen gå en skogspromenad med vovvarna och fika lite i fågelkvttret.

Jag försöker vara positiv och glad. Probimage som finns på apotek hälsokost har jälpt upp magbalansen så det kan gå två dagar mellan  toa besöken nu i allfall.

Jobbar för att få småttingar nu då barnen vuxit upp gift sig och flyttat. Så ta vara på den tiden ni som är där. Det är mysigt.

Jag stickar tröjor till mina vänners barn i glada färger. De blir så glada av det och jag blir glad av att ge till andra. Det är lyckligare att ge än att få . Kram Blossas Matte

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.